bhdesign Bedrijfsleven Eigen website laten maken in Utrecht? Zo pak je het goed en goedkoop aan

Eigen website laten maken in Utrecht? Zo pak je het goed en goedkoop aan

Eigen website laten maken in Utrecht? Zo pak je het goed en goedkoop aan post thumbnail image

Ben je ondernemer? Wil je het bouwen van website in Utrecht uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen namelijk websites op maat in Utrecht en omgeving. Waarom zou je voor ons kiezen? Nou, omdat wij jou ondersteunen vanaf het begin tot het eind en je een website opleveren die helemaal aan jouw wensen voldoet. In deze blog vertellen we je daar meer over.

Kennismaking

Allereerst nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Utrecht. In dit gesprek leer je ons beter kennen en bespreken we jouw wensen en eisen voor de website. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en kunnen wij jou een offerte op maat aanbieden.

Ontwerp

Zodra je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan wij aan de slag met het ontwerp van jouw website. Onze designers weten precies hoe ze jouw idee├źn en wensen moeten verwerken in een mooi en professioneel ontwerp. Uiteraard houden we ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website en de vindbaarheid in Google.

Ontwikkelen

Na akkoord op het ontwerp, starten wij met de ontwikkelingsfase. Hierbij wordt het design omgezet in een werkende website. Wij werken met WordPress, een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), zodat jij de website zelf eenvoudig kunt beheren en bijhouden.

Testen

Als de website gereed is, gaan wij uitgebreid testen om er zeker van te zijn dat alle functionaliteiten werken en de website er perfect uitziet. Hierbij kijken wij ook naar de responsive design, zodat de website goed wordt weergegeven op alle apparaten, zoals desktop, tablet en smartphone.

Oplevering

En dan is het zover, de oplevering van jouw eigen website. Wij leveren de website op, zorgen voor een goede hosting en backups en geven jou uitleg over hoe je jouw website kunt beheren. Maar daar blijft het niet bij, want ook na oplevering blijven wij bereikbaar voor jouw vragen en eventuele aanpassingen aan de website.

Samenvatting 

Een eigen website laten maken in Utrecht was nog nooit zo makkelijk. Wij nemen het hele proces uit handen en zorgen voor een professionele en gebruiksvriendelijke website, helemaal afgestemd op jouw wensen. Door onze persoonlijke aanpak en onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om een website tot een succes te maken. Investeer in jouw online succes en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bron: WP brothers

WP brothers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post